Selecteer een pagina

Hoe kan ik mijn iPhone resetten?

Het kan voorkomen dat je iPhone niet helemaal naar behoren werkt (al gebeurt dit gelukkig niet vaak). Een oplossing zou kunnen zijn om je iPhone opnieuw op te starten. Vaak is een klein softwarematig probleem dan verholpen. Je iPhone resetten is makkelijk en heb je zo gedaan:

  1. Houd de Aan/Uit knop ingedrukt totdat de rode schuifknop verschijnt.
  2. Sleep de rode schuifknop. Je iPhone wordt nu uitgeschakeld.
  3. Zet je iPhone weer aan door de Aan/Uit knop ingedrukt te houden.

Als je probleem hiermee niet opgelost is, kun je er voor kiezen om je iPhone opnieuw in te stellen. Op de volgende manier kun je je iPhone opnieuw instellen:

  1. Houd de Aan/Uit knop én thuisknop (onder je touchscreen) tegelijkertijd minimaal 10 seconden ingedrukt totdat het Apple logo verschijnt.

Als een app niet goed werkt is het niet noodzakelijk om je iPhone te resetten, want je kunt een app ook geforceerd stoppen. Dit kun je op twee manieren doen:

  1. Houd de Aan/Uit knop ingedrukt totdat de rode schuifknop verschijnt. Houd vervolgens de thuisknop in totdat de app wordt gesloten.
  2. De tweede manier is om de desbetreffende app te verwijderen. Check ons artikel Hoe kan ik een iPhone app verwijderen voor het verwijderen van een iPhone toepassing.

Hopelijk kun je met deze informatie vooruit. Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan kun je reageren op onze Facebook pagina.