Selecteer een pagina

TuneIn Radio voor iPhone

TuneIn Radio is een internetradio applicatie, waarmee je duizenden radiozenders over de hele wereld kunt luisteren. TuneIn Radio is één van de meest gebruikte internetradio apps ter wereld en is ook beschikbaar voor andere platformen, zoals Android en BlackBerry. Ook wordt TuneIn Radio regelmatig geupdate en verbeterd, waardoor het onze favoriete internetradio iPhone app is.

Gebruik TuneIn Radio voor iPhone

Na de installatie van TuneIn en het openen van deze applicatie biedt TuneIn radio een startscherm, met recent geluisterde zenders, aanbevolen kanalen en lokale radiozenders. Daarnaast kun je zoeken naar radiozenders, browsen op verschillende categoriën en favorieten opslaan. Leuke feature is ook dat je deze app kunt gebruiken als radiowekker met een zender naar keuze. Verder kun je een sleep timer instellen, wat handig is voor mensen die de radio gebruiken om in slaap te vallen.

Aangezien alle bekende radiozenders in Nederland ook via internet uitzenden, kun je deze beluisteren op je iPhone via TuneIn. Verder zijn er duizenden internet radio kanalen vanuit de hele wereld die je kunt beluisteren. The world is flat, zei journalist Thomas Friedman eens en met deze app komt de wereld inderdaad dichtbij.

De app is goed doordacht en dat is te merken aan kleine dingetjes, zoals de mogelijk om radio te luisteren, terwijl je een andere app gebruikt. Ook kun je tijdens het luisteren van een zender, zoeken naar een andere zender.

De kwaliteit van TuneIn radio is prima, al is deze natuurlijk wel afhankelijk van je verbinding. Je kunt streamen via WiFi en mobiele verbinding. Je hebt (gelukkig voor je databundel) de keuze om deze laatste mogelijkheid uit te zetten.

Met de TuneIn Radio Pro editie kun je tevens radio opnemen op je iPhone.

 

Prijs TuneIn Radio voor iPhone

TuneIn Radio is een gratis applicatie. TuneIn Radio Pro kost €0,89. TuneIn Radio is ook beschikbaar voor de iPad.

 

Conclusie TuneIn Radio voor iPhone

TuneIn Radio is onze nummer 1 iPhone internetradio app. Deze app werkt goed, kwaliteit is prima en biedt enkele handige extra features, zoals de functie als radiowekker. Daarnaast wordt deze app regelmatig geupdate. Als je een app zoekt voor internetradio hoef je niet verder te zoeken.