Selecteer een pagina

Appie van Albert Heijn Review

upermarktketen Albert Heijn bracht enige tijd geleden de app ‘Appie’ uit. Geniale naam, aangezien de Albert Heijn bij velen bekend staat als de appie. Bij de Appie app kun je onder andere aanbiedingen checken, producten bekijken, recepten opzoeken en een boodschappen lijstje maken.

Gebruik Appie van Albert Heijn

Nadat je gratis app hebt geïnstalleerd en geopend kom je op een startscherm met de de volgende keuzes:

  1. Mijn Lijst: Hier kun je een boodschappenlijstje maken. De Appie kan zelfs de meeste korte route berekenen in jouw supermarkt. Ook kun je booschappen bestellen. Hiervoor moet je je wel registreren.
  2. Bonus: Alle Bonus aanbiedingen van de huidige week.
  3. Producten: Hier kun je meer informatie vinden over producten in het assortiment van Albert Heijn.
  4. Recepten: Vind recepten die ook op AH.nl staan. Ook kun je recepten opslaan. Recepten bekijken die in de laatste Allerhande staan en populaire recepten bekijken.
  5. Winkels: Vind Winkels bij je in de buurt of een plaats naar keuze. Ook openingstijden kun je hier vinden.
  6. Nieuws: Nieuwsfeed van Albert Heijn.
  7. Wat vind jij. Hier kun je suggesties doen voor Appie en de Albert Heijn applicatie beoordelen.
  8. Instellingen. Hier kun je enkele intstellingen veranderen.

Zelf gebruik ik de Appie voornamelijk voor de Bonus aanbiedingen en recepten te bekijken. Appie heeft een uitgebreide recepten database (reeds meer dan 12.000 recepten) waar ik al veel lekkere recepten gevonden. Ingrediënten voor een recept kun je ook meteen op je digitale boodschappenlijstje zetten. Omdat ik zelf vaak naar de Albert Heijn ga, check ik de Bonus aanbiedingen regelmatig op mijn iPhone en hoef ik niet naar de folder te zoeken of mijn laptop aan te zetten.

Beoordeling Appie van Albert Heijn

De Appie is een simpele en goed doordachte applicatie van Albert Heijn. Voordat ik deze app had, maakte ik al veel gebruik van Bonus aanbiedingen en recepten van de Albert Heijn website. Nu kan ik dat makkelijk op mijn iPhone doen. Aangezien veel mensen regelmatig naar de Albert Heijn gaan, is dit ook voor velen een handige app! Deze app kun je ook op een iPad installeren en gebruiken, waarbij het halve scherm gebruikt wordt of het beeld wordt ‘uitgereikt’.

Prijs Appie van Albert Heijn

Gratis