Selecteer een pagina

24Kitchen App

24Kitchen is de app die hoort bij het razendpopulaire gelijknamige tv-kanaal. De tv zender, onder andere met meesterkok Rudolph van Veen, werd in 2012 uitgeroepen tot het meest populaire digitale televisie kanaal. Een beetje media heeft tegenwoordig ook een app en zo is het ook met 24Kitchen. In deze review bespreek ik de app van 24Kitchen, waarin uiteraard koken centraal staat.

Gebruik 24Kitchen op iPhone

24Kitchen is een app die je gratis op zowel je iPhone als iPad kunt installeren. Als je 24Kitchen start, zie je als eerste het recept van de dag, met foto, bereidingswijze, ingrediënten en video. 24Kitchen brengt elke dag een recept van de dag, om gebruikers elke dag naar de app te lokken.

Links in de app bevindt zich een menu met het recept van de dag, de recepten van afgelopen week, een sectie waar je recepten op kunt slaan, 24Kitchen info en instellingen. Via de app kun je de dagrecepten van de hele week nog terugkijken. Voor deze recepten zijn ook de foto, bereidingswijze en ingrediënten weergegeven, maar de video kun je alleen op de website teruzien. Als je dit wilt doen, dan moet je je registreren op de website van 24Kitchen.

Met de 24Kitchen app kun je ook recepten opslaan. Voor deze functie moet je echter wel €0,89 betalen, waarna je bij elk gerecht de optie krijgt om deze op te slaan. Via het menu ‘Mijn Recepten’ kun je vervolgens je opgeslagen recepten bekijken, inclusief kookvideo.

 

Beoordeling 24Kitchen voor iPhone

De 24Kitchen app is een interessante app voor diegenen die vaak naar 24Kitchen kijken. De stijl van presenteren komt in deze mooie vormgegeven app terug en elke dag kun je een nieuw recept bekijken. De kook video’s zijn erg handig bij de bereiding van een gerecht.

Mensen die een kook applicatie zoeken om gerechten op te zoeken of een grote database zoeken van recepten kunnen deze app beter links laten liggen. Je ziet in de 24Kitchen app alleen recepten van die week en de eventuele recepten die je opgeslagen hebt. Er is dus ook geen zoekoptie, waarmee je bijvoorbeeld op ingrediënt naar recepten kunt zoeken. Een zoek functie zou de app naar onze mening al een stuk aantrekkelijker maken en daarom zien wij deze applicatie voornamelijk als een app voor 24Kitchen liefhebbers.

 

Prijs 24Kitchen voor iPhone

Basisversie is gratis. €0,89 als je recepten op wilt slaan.