Selecteer een pagina

iPhone Toestellen

iPhone Accessoires

De iPhone is een toptelefoon voor accessoires. Als een accessoire ontwikkeld of gemaakt wordt, dan wordt deze bijna altijd als eerste voor de iPhone gemaakt. Zo kun je dus als eerste genieten van bijvoorbeeld nieuwe dockting stations of extra camera lenzen die je op je iPhone kunt bevestigen. Daarnaast kun je ook iPhone onderdelen kopen zoals iPhone opladers en iPhone hoesjes. Bij de volgende shops kun je goedkope iPhone accessoires kopen.

Coolblue smartphone accessoiresiPhonese accessoires bij mobiel.nl

iPhone accessoires bij bol.com
iPhone accessoires bij Knaldeals

Naast bovengenoemde accessoires voor je iPhone kun je bij deze winkels ook bijvoorbeeld iPhone auto opladers en iPhone carkits bestellen. Samen met een iPhone headset kun je hiermee handsfree bellen in je auto. Ook kun je de carkit gebruiken om de iPhone voor autonavigatie te gebruiken. Daarnaast bestaan er iPhone fietshouders, die je kunt gebruiken als je fietsroutes via je iPhone volgt.

Als je veel muziek luistert op je telefoon, dan is een iPhone koptelefoon wellicht interessant voor je. Ook bestaan er vele docking stations, die als speaker en oplader tegelijkertijd fungeren. Daarnaast zijn er ook losse iPhone speakers die je op je smartphone kunt aansluiten.

Als je een iPhone hoesje wilt kopen heb je ook geluk. De iPhone is waarschijnlijk de telefoon waarvoor de meeste (bescherm)hoesjes zijn gemaakt. Met iPhone hoezen kun je je iPhone beschermen tegen vallen, maar ook meteen een andere kleur geven.  Een speciaal soort hoesje is een iPhone sleeve, een soort zakje waarin je je toestel kunt opbergen. Een andere soort hoes is een iPhone case mate, dat een extra behuizing van hard plastic is. Het lijkt ons sterk als je geen hoes voor je iPhone kunt vinden bij de bovenstaande shops.

De shops hebben accessoires voor alle iPhones die nu verkocht worden, zoals accessoires voor de iPhone X en iPhone 8 en 8 Plus accessoires.